Donaties

Stichting Carrièrestart wordt door studenten, professionals en bedrijven gedragen.
Iedere bijdrage – klein of groot – brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel: binnen het curriculum van studies en opleidingen meer ruimte creëren voor zelfkennis en gedegen arbeidsmarktoriëntatie.

Zolang we ons gezamenlijke doel nog niet hebben bereikt, begeleidt de stichting zelf studenten naar een bewuste en zelfverzekerde start van hun carrière. Dit doen wij op twee manieren:

1. Het traineeprogramma

Ons traineeprogramma is de blauwdruk van hoe onderwijsinstellingen binnen de opleidingen invulling kunnen geven aan zelfkennis en arbeidsmarktoriëntatie. Ieder half jaar starten 20 studenten in ons traineeprogramma. Het programma duurt zes maanden en het is opgebouwd uit individuele begeleiding, contact met bedrijven en professionals, en vier trainingen. Om de twee weken is er een activiteit.

De kostprijs per trainee is EUR 1.500.


2. Trainingen

Ons traineeprogramma hebben we omgezet naar een inspirerende training waarin we studenten de handvatten en motivatie geven om zelfverzekerd de stap naar de arbeidsmarkt te maken.

De kostprijs van één training (30 deelnemers) is EUR 750.

Iedere donatie wordt direct ingezet om de kosten te dekken van de 20 trainees en om zoveel mogelijk studenten deel te laten nemen aan onze training.

Werk jij ook mee aan onze missie? Doneer dan vandaag nog!

Alvast hartelijk dank!

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*


Back to Top