Training in persoonlijke ontwikkeling

Carrièrestart Traineeship Trainees 2017
Carrièrestart richt zich op het verbeteren van de overgang van studeren naar werken. Dit doen wij door studenten meer inzicht te geven in zichzelf en de arbeidsmarkt. Sinds 2015 is dit het doel van al onze activiteiten. Het eerste traineeship voor studenten vormt het kloppend hart van CarrièrestartMeld je ook aan voor het Carrièrestart Traineeship van 2018. 

Carrièrestart Training tijdens het Traineeship

Door oud-Trainee Job van der Weg

Het is alweer even geleden: de tweede training bij MyHBM Support. Madelief heeft ons weten te inspireren door onszelf goed te doorgronden en op zoek te gaan naar de kernwaarden die wij in ons hebben zitten, en op zullen moeten zoeken in onze toekomstige carriere.

Na een boeiende opening neemt Guy het over en gebeurt er wel iets heel bijzonders: een groepsmeditatie. Deze meditatie heeft, volgens mij, bij veel deelnemers veel teweeggebracht. In deze meditatieronde nam Guy ons eerst mee terug in de tijd van onze eigen levens, om vervolgens heel bewust te worden van het leven wat we leiden.

Vervolgens gingen we verder, waar sta je over twee jaar? En over vijf, of zeven jaar? Doodstil en volledig tot rust zaten we daar, te visualiseren hoe onze ideale toekomst er uit zag. Dit visualiseren is overigens in de meest letterlijke zin van het woord, de opdracht waar deze visies op papier werden uitgetekend is met volle overtuiging uitgevoerd.

Met deze visualisatie in de meest concrete zin van het woord was er weer genoeg stof tot nadenken. De nodige doelen zijn weer opgesteld, keurig volgens de SMART-methode, om de komende weken vol goede moet te kunnen nastreven. Op naar het volgende bedrijfsbezoek.

De nieuwe lichting van Carrérestart gaat in februari 2018 van start. Ben jij die volgende Carrièrestarter?

  • Halfjaar durend programma, met studenten uit diverse studierichtingen
  • Leer jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren beter kennen d.m.v. persoonlijke gesprekken en trainingen!
  • Verruim je kennis van de arbeidsmarkt d.m.v. diverse bedrijfsbezoeken en ontmoetingen met CEO’s, managers, trainees en ondernemers vanuit vele verschillende sectoren!
  • Nu ook een speciaal traineeship voor technische studenten

Is dit traject iets voor jou? Schrijf een motivatiebrief en meld je aan! Voor meer informatie over het traineeship van Carrièrestart kijk dan op Inschrijven Traineeship Carrièrestart of Inschrijven Technical Student Traineeship.

Inschrijving sluit 31 december 2017, 23:59 uur.

Posted on december 20, 2017 in info

Share the Story

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top