samen­werken geeft het beste resultaat

Studenten &
Young Professionals

Bij ons kan je op verschillende manieren aan je eigen ontwikkeling en toekomst werken.
Terug naar overzicht

Persoonlijkheidsmeting

Voor de online Carrièrestart persoonlijkheidsmeting gebruiken wij de CCP-meting (Core Competence Profile). De resultaten geven je concrete handvatten hoe jij je het meest effectief en efficiënt kunt ontwikkelen. Verder kan je zien welke werkzaamheden en functies het best aansluiten bij jouw unieke profiel.
 
De meting is binnen 15 minuten te doen en meteen daarna ontvang je jouw resultaten. Interesse? Vraag dan nu direct de gratis meting aan. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail met toegang tot de meting.

Let op: de gratis meting is alleen te doen, door je aan te melden met jouw e-mail account van de onderwijsinstelling waar je staat ingeschreven.

Werkervaring

Om straks een vliegende start te maken, is het nuttig om nu alvast te leren wat werken is. Bij ons kan je dat doen binnen het e-learning team. Het team adviseert bedrijven over online leren, en ontwikkelt en implementeert e-learning. De teamleden worden begeleid door professionals met jarenlange learning & development ervaring binnen het bedrijfsleven.
 
Zoek je een interessante bijbaan om werkervaring op te doen? Neem dan nu contact op.
 

Coaching

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig bij de stap naar de arbeidsmarkt of het vinden van een passende baan? Wees gerust, je bent niet de enige! Onze carrière coaches geven de aandacht die je verdient. Hun kennis en ervaring binnen het bedrijfsleven zorgen voor een heel concrete manier van coachen. 

Wil je meer weten over de diensten die we aanbieden? Lees hier onze blog.

Traineeship

In 2015 zijn wij gestart met ons traineeship: het eerste traineeship voor studenten. Samen met 20 andere studenten ga je 6 maanden op ontdekkingsreis. Je ontdekt wie je bent, wat je talenten en interesses zijn. En je verkent de arbeidsmarkt door interessante bedrijfsbezoeken. Allemaal onder begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven en een carrière coach.
 
Op dit moment zijn wij bezig met een vernieuwingsslag van het traineeship, zodat het blijft aansluiten bij de wensen van studenten.

Interesse om deel te nemen of wil je meer informatie, stuur ons dan een bericht en volg ons via sociale media.
Terug naar overzicht