Vliegend van start in jouw carrière

Op het moment dat je je diploma op zak hebt, sta je te popelen om aan de slag te gaan. Maar hoe? Als wat? En waar? Veel starters zitten met deze vragen. Als coach begeleidde Sander de Vries veel young professionals bij het vinden van deze antwoorden. Zoveel dat hij uiteindelijk in 2015 besloot om Carrièrestart op te richten.
 

Een goed begin is het halve werk

Sander de Vries – oprichter van Carrièrestart – ontdekte tijdens een eigen onderzoek dat veel studenten met dezelfde vragen kampen. ‘Hoe weet ik wat ik leuk vind? Welke bedrijven zijn er eigenlijk? Welk bedrijf past dan juist bij mij?’ Aan theoretische kennis ontbreekt het veel studenten niet. Het gaat juist om de praktijk die daarop volgt. Daar komt Carrièrestart om de hoek kijken. Wij helpen studenten met een vliegende start van hun carrière. Omdat een goed begin op de arbeidsmarkt écht het halve werk is.

Blije werknemers, blije bedrijven

Doordat veel studenten hobbelig aan hun carrière beginnen, lopen ook bedrijven tegen problemen aan. Personeel dat niet gelukkig is. Of vaak ziek. Burn-outs op de werkvloer. Veel wisselingen van personeel. Carrièrestart ondersteunt bedrijven hierbij. Onder andere met netwerk-evenementen, trainingen, bedrijfsbezoeken, persoonlijke begeleiding en een handige vacature-app. Ben je benieuwd hoe we jou als (ex-)student kunnen helpen? Of jouw bedrijf om met succes afgestudeerd personeel in te zetten? Lees dan alles over onze werkwijze