Samen­werken geeft het beste resultaat

Onze werkwijze

Verschillende soorten bedrijven, verschillende soorten functies, verschillende soorten bedrijfsculturen: de overgang van leren naar werken is voor veel studenten een lastige levensfase. Opeens komt er van alles op je af, waar je eigenlijk niet voldoende op voorbereid bent tijdens je opleiding. Na jarenlang de theorie geleerd te hebben in collegezalen en tentamens, moet jij het opeens in de praktijk gaan uitvoeren. Aan het werk. Maar vaak gaat het daar mis. Met veel gevolgen voor jezelf en het bedrijf waar jij komt te werken.

De weg naar jouw ideale baan

De overgang van de collegezalen naar de arbeidsmarkt voor jou versoepelen. Dat is ons doel. Jouw talenten combineren met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Want zo vind jij jouw ideale baan. Met een 3 stappenplan helpen we jou hierbij.

1. Persoonlijke ontwikkeling
2. Arbeidsmarktoriëntatie
3. Werkervaring

Benieuwd? Neem direct een kijkje op de Online Academy
 

De weg naar jouw ideale werknemer

Niet alleen studenten zijn gebaat bij een betere voorbereiding op de arbeidsmarkt. Ook jij als bedrijf haalt er je voordeel uit. Beter voorgelichte studenten zorgen voor meer gemotiveerde mensen. En daardoor blijven ze langer bij je werken. Een goede investering en minder job-hopping. Samen met jou laten we studenten kennismaken met de gang van zaken bij jou op de werkvloer. Hoe wij dit doen? 

Carrièrestart zet jouw bedrijf in de spotlight op onze Online Academy en de Carrièrestart app. Op de Online Academy staan onder andere interactieve bedrijfsprofielen. De Carrièrestart app zet de bedrijfscultuur op nummer één en zorgt ervoor dat de studenten, naast de formele functie-omschrijving, ook een gevoel bij jouw bedrijf krijgen.