samen­werken geeft het beste resultaat

Organisaties

Onze toegevoegde waarde voor organisaties komt op twee manieren tot uiting.
Terug naar overzicht

De weg naar jouw ideale werknemer

Als werkgever kan je voor veel mensen een rol spelen in het vinden van een betere aansluiting op de arbeidsmarkt. En je helpt je eigen bedrijf er ook mee. Het levert namelijk meer gemotiveerde mensen op. Meer benutte vaardigheden. Minder burn-outs en minder wisselingen in personeel. Carrièrestart ondersteunt bedrijven hierbij. Ontdek hoe!

Kennismaken met de arbeidsmarkt

We organiseren samen met bedrijven als jij netwerkevenementen, trainingen, bedrijfsbezoeken en persoonlijke begeleiding. En via onze handige vacature-app kunnen ex-studenten via een stage, bijbaan of werkstudentschap bij jouw bedrijf ontdekken of het werk echt bij ze past. Alle ingrediënten om hen kennis te laten maken met hun eigen kwaliteiten en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Word partner!

Word onze partner. Vind de werknemer die perfect bij jouw bedrijf past én werk intussen mee aan de oplossing voor een maatschappelijk probleem van jaarlijks 16 miljard euro. Naast dat je helpt om een gehele generatie goed de arbeidsmarkt op te begeleiden, heb je als bedrijf ook nog eens het voordeel om je continu onder de toekomstige professionals te bevinden. Lees wat een partner van Carrièrestart doet of neem contact met ons op!
Terug naar overzicht